Trädgårdsbevattning

Trädgårdsbevattning

Att vattna allt för hand i sin trädgård under sommarmånaderna kräver sina uppoffringar. Visst, många tycker också om denna biten av trädgårdsarbete men tänk då istället att ni vill ge era växter bästa förutsättningar och inte stressa dem mellan uttorkning och drunkning som ofta blir fallet.

Tänk er att kunna åka iväg utan ordna med grannar som motsträvigt tar sig på uppgiften, de har nog av sin egen vattning. Tänk att slippa koppla ihop och dra trädgårdsslangar, fixa med spridare och kopplingar, ja ni vet...

 youtubvideo som visar hur droppslangen fungerar.

Du har tid att njuta av din trädgård om du vattnar med automatisk trädgårdsbevattning

Att då i stället lägga en dag på att koppla ihop och lägga ut droppslang till sina kära rabatter, sin nyplanterade häck, i grönsakslandet, trädgårdskrukorna eller till växthuset är arbete och utgifter som väl lönar sig. Vill du ändå vattna något för hand så kan det vara krukan på entrétrappan..

tradgardsbevattning exmpl

Läs mer om hur man gör med sin villabevattning under   HÄR på dessa länkar

Att vattna sin trädgård med Villabevattnings kit underlättar på många sätt

Även växterna känner sig ”lättade” och mår mycket bättre av att de får en jämn daglig bevattning och då på rätt ställe d.v.s. nere bland sina rötter. Att lägga ner droppslangen 7-12 cm ibland rötterna är enkelt, dessutom ligger den kvar och klarar vintern.

Grön gräsmatta med trädgårdsbevattning. Njut av livet och trädgården istället för att knoga med bevattningen!

Förutom att automatiken ger en jämn vattning så kan man faktiskt överlåta vattningen till timern helt och hållet. Om man vill åka iväg över en helg eller ett par veckor så sköter vattningen sig själv!

Att vattna sin rosenrabatt, sin häck, ja – vad du vill, med jämn daglig vattengiva ger fantastiskt resultat på växterna.

Exempel på Trädgårdsbevattning Exempel på Trädgårdsbevattning

I Butiken finner du allt du behöver för din villabevattning. Till Butiken »

Säker betalning med:

loggor bambora

Villabevattning.se är certiferad av: 

Kontaktuppgifter

Villabevattning.se
Näktergalsvägen 13, SE-272 35 Simrishamn
Tel: +46 (0)705 761 751
E-post:
info@villabevattning.se